29e februari 2012

Vill bara be om ett litet sorry för igår men jag sa faktiskt till er att jag inte kunde lova något ;) Men nu är provet över och det gick jätte bra så nu har jag inga läxor än så länge, skönt.
Om jag ska berätta lite om dagen så har det varit en normal skoldag som alla andra dagar, slutade vid kl. 12:00 så det var ju jätte härligt. Sedan när jag kom hem satte jag mig vid datan och tittade på gamla avsnitt av Svenska Hollywood Fruar genom tv, asså man tar en sladd och kopplar från datan till tv så kan man se det från den istället för att titta i data skärmen. Rätt praktiskt är det måste jag säga.
Sedan vid halv fyra tiden körde jag iväg för att gå på en ansiktsbehandling så nu e jag helt röd i huvudet haha xD

Märkte nästan nyss att detta har börjat bli en liten foto blogg, lägger typ bara in massa natur bilder men jag ska försöka ändra på det lite så ni får lite omväxling.
Nu ska jag fortsätta att se några fler avsnitt så får nu ha det bäst så länge!


Bilden är tagen från flygplanet när vi skulle landa i Turkiet förra sommaren, ganska häftig blev den eller vad säger ni? Men gud vad jag saknar värmen, vill bara till ett varmt land nu!

Fullt upp hela dagen..

Vill bara be om sorry för den kassa och sena uppdateringen idag. Men som sagt så har skolan börjat igen efter en veckas lov så då börjar läxorna rulla in igen, en efter en. Super tris men det måste göras så det är därför bloggen har fått ligga lite vid sidan idag men imorgon ska jag försöka att blogga som vanligt igen. I can not promise but will to make the best aboute it ;)
Nu måste jag återgå gå till pluggandet för sen hade jag tänkt att sätte mig i soffan för att titta lite på tv.

Ha det så bra så länga
Kram!


Ännu en resa

Asså jag kan knappt tro det men innan idag pratade jag med Josefin som är min mammas kusin. Men iallafall så pratade vi om sommaren och om en resa efter studenten och vi bestämde oss faktist för att vi två ska åka till London i sommar, asså LONDON kan inte tro att det e sant :D 
Det har varit min dröm att åka till England/London i jätte många år. Vi tänkte så att man brukar ta en resa efter att man har gått ut och hon kommer också gå ut till sommaren så då tar vi en resa tillsammans till London. Kommer bli så himla kul.

Hörs mer imorgon! 


Bild från Turkiet i sommras

26e februari 2012

Hejsan allesammans!

Min dag kommer bara att best av plugg, som jag har skrivit i något annat inlägg så har jag prov på onsdag. Hatar värkligen prov, finns ingen mening med det..
Det kanske bara blir ett inlägg idag får se om ni har tur så kommer det minst ett till, har ju fult upp hela dagen.
Vill bara säga att alla bilder som kommer upp här på bloggen är det jag som har tagit annars så skriver jag vem som har tagit det, eller om jag har hämtat någon från google. Som tex bilderna från inlägget Italien så e det själklart inte jag som har tagit dom bilderna, de är hämtade från solresors hemsida.


En detalj bild...

Kram Alexandra!

Resultatet...

Här blev resultatet av bakningen av kanelbullarna, de blev super goda. Haha har redan käkat tre st, hagg där ja ;)
Nä nu ska jag gå upp och titta lite på melodifestivalen.
Ha det så bra så länge.


25e februari 2012

Hej alla blogg läsare!

Idag har det också varit så himla fint väder. Känns mycket bättre nu om dagarna när solen e framme och värmer en, det behövs efter denna tråkiga kalla vintern. Min dag började med att stiga upp kl. 9:00 och sedan iväg för att  jobba till kl. 15:00. Så då har man jobbat i hoppa lite pengar, det e ju inte dumt hehe.
När jag sedan kom hem efter fyra timmars arbete satte jag och mamma igång med att baka kanelbullar, mums :P
Kommer till att passa en lite valp sen så då kommer man till att ha två stycken hundar springandes här i huset, men det e bara kul.

Här får ni ännu en bild som jag har tagit!


Ni får ha det så bra så länge.

Kram Alexandra

Italien

Jepp den 4 Juli åker jag iväg till syditalien tillsammans med min familj och mina vän Emilia och hennes familj. Kommer till att bli så kul för jag har aldrig varit i Italien förut + att det var tre år sedan vi åkte tillsammans sist. Längtar så sjukt mycket nu efter sommaren så att jag snart spricker hehe. Ska bli intressant att komma till ett nytt land och se hur det ser ut där, har varit nu i Turkiet de senast tre åren i rad så det blir kul att prova på något nytt.
Är det någon av er som har varit i Italien? Hur e maten där, e den god?  

Visst ser det härligt ut!


24e februari 2012

Hej allesammans!

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, har städat typ hela dagen och varit ute med min hund några rundor för det är så himla härligt väder ute hela 7 garder är det nu, jätte nice. Känns nästa som att våren är på väg. Och nu sitter jag och pluggar, inte så kul att göra på sitt sportlov men vi har ett prov på onsdag så jag vill gärna få ett bra resultat. Vet inte riktigt vad som kommer att hända senare ikväll, får se vad som dyker upp.

Idag fick man reda på vad Victorias och Daniels lilla bebis ska heta och hon fick namnet Estelle Silvia Ewa Mary, alltså Estelle är hennes tilltalsnamn. Först tänkte jag vad e det för namn, gillade det inte så jätte mycket men kan säga att jag gillar det mer och mer. Det kom upp ganska mycket kommentare om att vissa inte vill ha kvar monarkin men det vill jag ha, tycker att det e något fint med det och så mycket historia som ligger bakom. Haha kan vara för att jag gillar historia. Oj nu drog jag upp detta igen för er men var bara tvungen att skriva det xD

Här får ni iallafall en riktigt vår bild.

Nya kläder till garderoben...

Jag och min kompis Emmi var i Malmö för några veckor sedan och shoppade loss så jag tänkte visa det som jag köpte.
Viste ni det att vår kronprinsessa Victoria ficka sitt barn idag, det blev en liten flicka undra vad hon ska heta hoppas att det blir ett fint namn. Okej detta kanske inte var så intressant att skriva/läsa om haha xD menmen här kommer iallafall kläderna som jag köpte.

Kläderna går tyvärr inte att använda nu för det e fortfarande lite för kalt ute, får vänta in sommaren men det kommer till att bli så snyggt tillsammans med ett par coola shorts.


-BIKBOK


-BIKBOK


-BIKBOK


-gina tricot


-Make Up Store

23e februari 2012

Hej alla bloggläsare och välkommen till min blogg!

Här ska jag försöka slänga in minst ett inlägg varje dag men jag kommer inte att lova något eftersom att jag går sista året på gymnasiet. Vill värkligen satsa då på mina studier och försöka få bra slut resultat.
Det är några små ändringar som ska göras innan bloggen är helt klar som ni kanske kan se.
Jag hade tänkta berätta lite om mig själv och varför det kom sig att jag bestämde mig för att börja blogg.

Som jag skrev innan går jag sista året på gymnasiet som innebär att jag då kommer att tar studenten nu till sommaren, känns så sjukt härligt. Har precis skaffat körkort som jag då fick den 20 december som jag är väldigt glad över att ha, man kan köra vart man vill och behöver aldrig de om att någon ska köra en, riktigt nice. Några av mina största intressen är hästar, har ridit sen jag gick i andra klass men har ingen egen häst som jag skulle så sjukt jätte gärna vilja ha. Fotar väldigt mycket också på min fritid så här kommer det att dyka upp ganska många bilder som jag då har tagit med min kamera NikonD3000. Självklar hänger jag med mina kompisar så fort man får en ledig tid och inga läxor.
Hur det kom sig att jag bestämde mig för att skaffa en blogg var egentligen min kompis som tjata på mig att jag skulle göra det. Och nu har jag denna, får se hur länge jag kommer till att vara aktiv här inne.
Nä nu ska jag inte skriva mera så ni får ha det så bra så hörs vi snart igen.

Kram på er alla!


Här får ni första bilden som har tagit i sommras när jag och min familj + mammas kusin mm var i Helsingborg. En av mina favorit bilder.

Välkommen till min nya blogg!