25e Juni 2012

Hej på er alla där ute!

För några dagar sedan när jag skulle gå in på denna blogg för att skriva ett nytt inlägg till er så hade hela blogg.se ändrat sig totalt, sjukt störigt.
Så jag bestämde mig för att skaffa en ny blogg på ett annat konto inne på devote.se istället. Devote var mycket bättre än blogg.se därför att man kunde fixa allt där inne mycket lättare.

Men nu är allt här inne som vanligt igen, men jag kommer ändå att fortsätta att blogg från devote istället.
Så fortsätt gärna följa mig inne på den bloggen istället som är då http://www.alexxandrapersson.devote.se/. Kommer ha denna kvar men kommer inte att blogg här ifrån mer, så följ mig inne på den andra istället.

Ha det bra 
xoxo

I love this song



xoxo

Student 2012-06-15 #2

Hej på er alla här komme fler bilder från min student!


Ja jag vet, jag ser en aning drågad ut på den bilden!

Fler gäster kom för att fira mig

Så var det dags att öppna alla presenter som man fick.

Detta var nog alla bilderna, det kanske kommer mer.
Ni får ha det så bra!

xoxo

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG E BRA!!

JAG E SÅ JÄKLA BRA ASSÅ :D

Ja hejsan alla, som ni ser har jag tagit studenten, så jäkla härligt asså man känner sig så fri nu, man kan göra vad man vill. Måste bara hitta ett jobb nu så att ag kan få in pengar.

Tänkte att jag skulle lägga ut en massa bilder från studenten så här kommer först delen av min student!

#1

När vi sprang ut på trappan, det e jag som står längst ut till vänster med ryggen mot kameran.


Blev bemöt av släkt och vänner!



Fler bilder kommer, detta var bara början ;)
xoxo

Webbshoppar

Hejsan bloggen!

Hur e det med er, själv mår jag toppen. Som det står i rubriken så sitter jag och webbshoppar inne på nelly, letar efter 2 st snygga bikini. Tror faktiskt att jag har hittat de perfekta som jag har länge letat efter.

Igår åkte jag till frisören för att både klippa mig + att färga håret lite mörkare, blev jätte nöjd med resultatet. Fick även reda på igår att jag fick MVG i slutbetyg i Special idrott, blev sjukt glad trodde värkligen inte detta. Senare idag drar jag till stallet. 

Har inte haft någon lektion värken igår eller idag och på måndag tror jag att vi kommer till att ha den sista officiellt lektionen men det ända som vi kommer att göra är nog bara att snacka betyg tror jag. 

Ner räkning :D
Studenten 14 dagar kvar
Italien 33 dagar kvar 
London 87 dagar kvar 

Här kommer två bilder på de bikinis jag har köpt. Det blev en "trend bikini" i USA flaggan och den andra i färgen orange som jag har vilja ha länge eftersom att den färgen kommer till att bli super snygg till en fin bränna.
 
xoxo