Resa bokad!!

Hejsan alla, hur har det varit med er idag? Själv har det varit en sjukt bra dag.
Imorse kl. 8:00 körde jag och Emmi ut till stallet för att hon skulle tävla och det gick jätte bra för henne. Körde hem vid halv 4 tiden och sedan gick jag till Josefin för att vi skulle boka resan till London :) TJOHOO äntligen ska jag få komma dit, vi åker den 17 augusti och kommer hem sent den 30. Haha vi kommer hem dagen innan jag fyller år men det gör inget.

LONDON här kommer jag, bara 120 dagar kvar!! :D
Ser det inte inte coolt ut.. 


Bilderna är tagna från google, men det e jag själv som har satt ihopa de!

xoxo

I want

Har kommit hem nästan precis eftera att ha hämtat hunden från att han har blivit klipt, så söt han är nu.
Och snart ska jag sätta mig framför tv för att titta på Mårgan och Ola-konny, haha de e faktist rätt roliga tycker jag.
ÅÅ just nu så känns det som att alla man känner ute i stallet bara skaffar hästar hit och dit, jag vill också ha en häst nu som jag har viljat ha nu i flera år. Sitter och tittar runt inne på hästnet och jag har hittat ett jätte fint sto som är bara 5 år gammal det är ju en helt perfekt ålder + att den hoppar supper fint. Vill bara ha den nu!! Ge mig den!!
Här är en video på den, visst ser den till att vara jätte!
Ha det bra
xoxo

23e april 2012

Hejsan bloggen!

Måste bara börja berätta detta!
Asså jag är helt seg, stiger upp kl. 8:00 för att man börjar skolan kl. 9:00 tror man iallafall. Men sen visar det sig när man väl har cyklat ända till skolan så är det låst, och jag bara va varför e det låst? Så tittar man i sin almanacka och ser att vi har studiedag idag. ÅÅ hur fan kan man missa att man är ledig från skolan, det e nog bara jag som kan det tydligen haha xD Får väll hålla med Emmi nu att jag är ett litet "kinder ägg" haha, jag ger mig nu.
Snacka om att man börjar bli less på skolan nu men jag får försöka stå ut den korta tiden som e kvar, det är bara 35 skoldagar som jag har kvar och det är ju ingenting om man tänker efter.

Nog med detta nu.. Igår tog jag och Emmi bilen in till Malmö för att vi skulle in till HÖÖKS. Emmi skulle köpa vita ridbyxor för att hon ska tävla på söndag och själv hittade jag en ur snygg tjock tröja, ska fota den så att ni ska få se den. Själv ska jag inte tävla för att jag har ingen häst just nu som jag känner mig säker på. Istället ska jag vara Emmis moraliska stöd, ska hjälpa henne dagen innan och på själva tävlingsdagen. Ska bli kul det med lycka till vännen :)

Här kommer två bilder som jag har tagit från min trädgård idag, det börjar bli vår/sommar!


Ha det bra
xoxo

Bild bomb 2!

Hej alla sötnosar, hur e det med er idag? Själv mår jag väll helt okej.
Ska sitcka ner till stan med mamma snart för att leta efter studentklänning, hoppas att jag hittar en för det börja ju närma sig nu.

Här kommer iallafall bilderna som jag har tagit på Emilia, blev väldigt nöjd med de får jg faktist säga. :P







Visst blev de fina!


Bild bomb!

Hej på er alla, det var ett tag sedan som jag bloggade men jag har inte haft lust så hoppas att den kommer tillbaka.
Idag har jag iallafall kört iväg på en lite road trip tillsammans med en kompis. Vi körde först till Torup och gick 3km i skogen sedan körde vi vidare till Höllviken och åt på burger king.

Här kommer illafall bilderna som jag och Emilia fotade..







Dessa bilderna har jag inte tagit så klart det e Emilia som har det. Där kommer att komma upp flera bilder sen som jag har tagit...

Puss
xoxo

Glad Påsk

Vill bara önska alla mina blogg läsare en glad påsk :D
Tröjan jag har på mig är ifrån när jag shoppade tillsammans med Emilia, jag köpte den inne på BIKBOK.

Bilden är tagen av min vän Emilia när besökte henne i Småland..

4e april 2012

Godmorgon bloggen!
Sorry för att jag har varit dålig på att uppdatera, men nu när jag e i Småland och besöker Emilia vill jag inte precis sitta vid datan hela tiden och blogga, vill umgås med henne så mycket som möjligt för sen dröjer det tills vi ses igen.
Men idag kommer jag iallafall att åka hem igen så då kommer väll bloggen att flyta på igen.
Igår var vi i Växjö och shoppade som in i, vi var i en ganska stor galleria som heter Grand. Där fanns precis alla de klädesbutiker som jag ville in i.
Det var länge sedan som jag shoppade så mycket som jag gjorde igår, beror lite på att jag måste spara pengarna först och främst till London resan. Får se om jag orkar att fota alla kläderna, kanske gör det innan jag åker eller så gör jag det när jag kommer hem igen.
Nä nu ska jag göra mig klar för att vi ska gå ut och fota i det fina vädret.
Puss!
xoxo
En bild från i måndags..

Påväg mot äventyr!

Godmorgon bloggen!

Nu sitter jag på tåget och är på väg till Småland. Kommer vara framme ungefär vid 11:47 så det tar inte så det går ganska fort.
Ska fortsätta att läsa min tidning nu så ni får titta in under dagen om det dyker upp några fler inlägg.

Puss på er!
xoxo


1e april 2012

Halloj alla läsare!
Hur e det med er idag, själv så är det toppen.
Har gått på påsk lov nu som kommer att vara i en hel vecka och det är verkligen super skönt. Lovet har börjat jätte bra, i går så hade vi tjejer en filmkväll så det var värkligen jätte kul. Men filmen som vi hyrde var inte lika lyckad haha det var den sjukaste filmen jag någonsin har sett, asså den hade typ ingen handling eller så var det jag som inte förstod det haha xD

Imorgon så ska jag ta tåget upp till Småland för att hälsa på en efterlängtad vän som jag inte har träffat sedan nyår, ojoj vad jag längtar tills imorgon så nu håller jag på att packa för fult. Eller ja det blir bara tre dagar jag kommer att vara borta tre dagar så jag kommer inte att behöva så jätte mycket med mig, men jag brukar alltid ta med lite extra för att man vet aldrig. Jag vet inte riktigt vad vi kommer att göra men vi ska åka in till Växjö iallafall. Sen hoppas jag på att vi kan se Paranormal Activity 3 för jag har inte hunnit med att se den än, alla som har sett den har sagt att den ska vara jätte bra iallafall bättre än 1 & 2.

Idag e det 1e april och det vet ju alla vad det betyder, men jag har faktiskt inte blivit lurad av någon än så länge idag annars brukar jag bli det för jag e så sjukt lätt lurad haha xD
Har ni blivit lurad idag?

Nä nu ska jag fortsätta att packa klart!
Ni får ha det så bra så länge

Puss
xoxo


Kameran kommer själklart att följa med..